»

Digitalboxen.com, som numera drivs av Digitalboxen Sverige AB, startedes 2004 och blev snabbt en av de ledande återförsäljarna inom digital-tv och tv-spels branchen. Anledningen till detta är att vi alltid strävar att ha Sveriges konkurrenskraftigaste priser utan att fokus på bra kundservice har blivit lidande.

Utbud och sortiment

Till en början specialiserade vi oss på produkter inom Digital-TV där vi med säkerhet nu kan säga att vi är ledande. Efterhand utökades sortimentet och vi började erbjuda ett komplett utbud inom TV-spel med konsoler och tillbehör. Vi erbjuder även chippning på de flesta spelkonsoler på marknaden. Idag kan vi även erbjuda alla kunder trygga och billiga reperationer på de flesta Smartphones (Sony, iPhone, HTC, Samsung m.fl.) - alltid med garanti.

Produktutbud och tjänster:
- Allt inom digital-tv: digitalmottagare, parabolpaket, tillbehör, antenner m.m.
- TV-spel: Spelkonsoler, chip, tillbehör m.m.
- Lagring: hårddiskar, dvd-/cd-media, minneskort
- Data: nätverksprodukter, lagring, dvd-brännare
- Chippning: Xbox, Xbox360, PS2/PS3, PSP, Ninendo Wii m.m.
- Service: TV-spels konsoler, Mobiltelefoner, iPhone, iPad

Service och trygghet

Vi nöjer oss aldrig med att hålla låga priser. Vi satsar mycket på att blir bättre för varje dag och på att vara en seriös aktör med snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och bra service. Vi tar alltid tacksamt emot tips och förslag på hur du tycker vi att vi kan bli bättre genom att klicka här.

För att du ska kunna handla säkert på Digitalboxen.com har du bl a ångerrätt och öppet köp i 14 dagar enligt distanslagen, 1-2 års garanti och snabba leveranser (se köpvillkor).


Företagsuppgifter


Digitalboxen Sverige AB
Nässelvägen 5
29159 Kristianstad

Organisationsnr: 556778-6594
Företaget innehar F-Skatt


Telnr: 044-126050
E-post: support@digitalboxen.com

Klicka här för butikernas adresser och öppettider.